JÉZUS FILM

Az egyik  leghitelesebb film Jézus Krisztusról.

Ki is volt Jézus valójában? A díjnyertes producer, John Heyman ezt a kérdést válaszolja meg a Jézus élete cím filmben, amelyet sokan a legigényesebb bibliai témájú alkotásnak tartanak. Heyman Jézus élete ábrázolása nyomán a néző az első századi Palesztinában érezheti magát. Történészek, teológusok hosszú idön át tanulmányozták az adott kor öltözködési szokásait valamint ételeit, hogy minél hübb képet mutathassanak be Jézus életéről. A film izraeli helyszínei a Bibliában megjelölt területek voltak, és a forgatáson mintegy 5000 izraeli és arab szereplö vett részt. A filmnek jóformán minden egyes szava Lukács evangéliumából való.

A legszélesebb körben forgalmazott film a világon

A filmet annak 1979-es debütálása óta, több mint 1000 nyelvre szinkronizálták le, s több mint 5 milliárd nézöje volt. Magyarországon 1985-ben  került szinkronizálásra Bayor Edit irányításával és Sinkovits Imre kiválló narrációjával.

Hatással lesz az életére!

A Jézus élete címü film segít találkozni a valódi Jézussal – azzal a személlyel, akiröl talán úgy gondolta, hogy már ismeri. Hatással lesz az életére! Bővebb információ:  www.jesusfilm.org


A FILMET A TIMÓTEUS TÁRSASÁG FORGALMAZZA

MEGRENDELHETŐ: HARMAT KIADÓ

Megrendelem a WWW.HARMAT.HU – nál

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail